Minőség és szakértelem

Igyekszünk minden tekintetben a legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek a haszongépjárművek szervizelése, karbantartása és javítása során. Térjen be hozzánk bizalommal!

BUS & TRUCK SERVICE
Cégünk anyavállalata, és cégcsoportunk alapító, legrégebbi tagja a tatai székhelyű Perfekt Motorfelújítás Kft. a családi tradíciókat követve lett hazánk egyik legnagyobb motorfelújító vállalkozása. Az évtizedekkel ezelőtt elkezdett felújítási tevékenység az 1990-es években indult rohamos növekedésnek, úgy hogy a 3. generáció óta családi tulajdonban lévő vállalkozás mára az ipari, valamint járműmotorok elismert felújítója legyen, többek között olyan állandó ügyfelekkel, mint a BKV Zrt. és a Volán társaságok többsége.

A folyamatos és fenntartható fejlődést szem előtt tartva, fokozatosan jött létre cégcsoportunk, melynek közelmúltban alapított tagja a Bus & Truck Terminál Kft., mely természetes kiegészítése a cégcsoport már meglévő tagjainak: teherautó és munkagép javítási kapacitásával nemcsak a társcégeink, hanem a helyi multi-ipari, közép- és kis vállalkozások haszonjárműveire és munkagépeire, vagy akár személyautóira vonatkozólag a mindenkori elvárásoknak megfelelő, minőségi és szakszerű karbantartási és javítási megoldást nyújt.

Fő tevékenységi körünk tehát a (haszon) gépjárművek és munkagépek javítása, karbantartása és szervizelése, alkatrészek és jármű tartozékok értékesítése megrendelőink igénye és a technológiai előírások szerint. Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal, valamint nagy- és több típusra kiterjedő ismerettel rendelkeznek a (haszon) jármű javítás, karbantartás területén.

2017-ben új kamion mosó csarnokkal bővültünk, ezzel is szélesítve szolgáltatásaink körét.

KARRIER - DOLGOZZ NÁLUNK!