nálunk a megbízhatóság az első!

Alkatrész ellátást, beszerzést szerződéses keretek közt a magyarországi piacon jelenlévő elsődleges alkatrész értékesítői,nagykereskedelmi üzleteken, valamint a márkaképviseleteken keresztül oldjuk meg.

Bosch autóalkatrészek

Kiváló minőségű pótalkatrészek az Ön autójához!
Az 1886-ben alapított stuttgarti székhelyű Robert Bosch Gmbh a világ egyik legjelentősebb dieseltechnikával és autóvillamossággal foglalkozó cége. Világszerte 270 gyáregységgel és 261 300 dolgozóval élenjárnak a globális termelésmegosztásban és a műszaki fejlesztésekben.

További információk:
hu.bosch-automotive.com/hu


VDO TAchográfok

A tachográf készülékek szakértője

1991-ben alakult a VDO-Kienzle magyarországi vezérképviseleteként. A VDO Kienzle átszerveződésével ezt az üzleti csoportot jelenleg Continental Automotive GmbH-nak hívják, amely működését, elveit, és termékeit tekintve nem változott az elmúlt évtizedek során.

További információk:
http://www.transautomat.eu/tachograf/


Delphi alkatrészek

Az Angol Delphi termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Nagyon széles autóalkatrész palettával rendelkezik, mint pld: klíma alkatrészek, szűrők, fékbetét, féktárcsa, fékpofa, fék és kuplung hidraulika, gömbfejek, stb. Európában a legnagyobb gyártók közé tartozik. A Delphi lengéscsillapítói megfelelnek a BER 1400/2002 szabványnak. A Delphi fékalkatrészek rendkívül versenyképes áron vannak forgalomban. Középkategóriás termék.

További információk:
http://www.delphi.com/

WAbco légfék szerelvények

Az 1869-ben Westinghouse Company-ként alapított cég mára a világ piacvezető fejlesztője, előállítója és első gyári beszállítója a világ haszongépjármű piacának. Számos neves járműgyártó a Wabcoval együttműködve fejleszti új elektronikus légfékrendszereit, mint pl. az EBS, vagy az ECAS szintszabályzó rendszer.

További információk:
http://www.wabco-auto.com/wabco/Meritor autóalkatrészek

A „Meritor European Aftermarket” üzletág teherautókhoz, pótkocsikhoz, buszokhoz, és kishaszon-gépjárművekhez szállít alkatrészeket, Meritor® és Trucktechnik® márkajelzéssel. Az összes terméket vagy első gyári beszállítási minőségben, vagy ezzel egyenértékű Meritor® specifikációban gyártja, és ennek megfelelően is garantálja.

További információk:
www.meritor.com/default.aspx

Knorr-Bremse légfék szerelvények

Légfékszerelvények
Az 1905-ben alapított cég az egyik legnagyobb jármű-levegőrendszer fejlesztő, előállító és forgalmazó a világon. Számos jelentős gépjárműgyártó első gyári beszállítója.

További információk:
www.knorr-bremse.com

Beral

fékbetétek, fékkopásjelzők
Az 1942-ben alapított Beral márka a Federal-Mogul SA konszern fékbetét és féktartozék gyártó prémiumgyártmánya. Számos neves európai haszongépjárműnek gyári beszállítója. Utópiacon értékesített termékei is a legkifogástalanabb gyári minőséget képviselik.

További információk:
www.federal-mogul.com

Contitech

légrugók, ékszíjak
A Hannoveri székhelyű ContiTechLuftfedersysteme GmbH Európában piacvezető, a világpiacon a második légrugó előállító és forgalmazó. Világszerte számos gyáregységgel rendelkezik. Számos európai és amerikai neves járműgyártó beszállítója.

További információk:
www.contitech.de

DelcoRemy - garantált minőség

DelcoRemy

önindítók, generátorok
A 76 éves múltra visszatekintő cég a General Motors léányvállalata és beszállítójaként jött létre. 2004-ben Remy International Inc.-re változtatta a nevét és függetlenedett a G.M.-től. Ma világszerte több mint 6000 dolgozóval látja el a gyártási és forgalmazási feladatokat.

További információk:
www.delcoremy.com

ElringKlinger

tömítések
A világ egyik legjelentősebb tömítés, tömítéskészlet és szimmering gyártója, a világ több mint 140 országában elérhetőek a termékei. Első gyári beszállítója számos neves gépkocsigyártónak, pl.: - a teljesség igénye nélkül - a Mercedes-Benznek, a Volkswagennek, vagy akár a Ssangyongnak.

További információk:
www.elring.de

FTE Automotive

fék- és tengelykapcsoló hidraulika
A 60 éves FAG-FTE piacvezető a közúti járművek és munkagépek hidraulikus fék- és tengelykapcsoló-működtető berendezéseinek előállításában és forgalmazásában.

További információk:
www.fte.de


Haldex AB

fékkarok, légfékszerelvények

1985-ben jött létre három jelentős svéd cég (Haldex, Garphyttan, és a Hesselman) egyesülésekor.Gépjárművek légfékrendszereinek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.Számos neves járműgyártó első beszállítója.

További információk:
www.haldex.com

Nissens A/S

vízhűtők, klímahűtők, töltőlevegő hűtők
A dániai Horsensban működő gépjármű hűtési rendszerek elemeinek gyártásával foglalkozó cég számos neves járműgyártó beszállítója.

További információk:
www.nissens.dk

Rockinger

vonószerkezetek
Az 1875-ben Johann Rockinger által alapított cég a Jost Group része. Számos neves járműgyártó első gyári beszállítója. Vonófejeket, nyeregszerkezeteket és azok alkatrészeit állítja elő világszínvonalon.

További információk:
www.rockinger.jost-world.com

SABO

lengéscsillapítók
Közel 30 éve foglalkoznak az olaszországi Vicchio del Mugelloban lengéscsillapítók előállításával. Több mint 1000 különböző terméket gyártanak, széles palettáját kínálva ezáltal a kiváló ár-érték arányú csillapítóknak.

További információk:
www.sabo.it

SKF

csapágyak
Az SKF a világ piacvezető csapágy és gördülőelem előállító vállalatcsoportja. A világ 70 országában saját értékesítési hálózata van. Rendelkezik ISO 14001, ISO 9000 és QS 9000 minősítéssel.

További információk:
www.skf.com

ZF Trading

tengelykapcsolók, lengéscsillapítók
A ZF csoport tagjaként a SACHS piacvezető fejlesztője és előállítója és első beszállítója a közúti és mezőgazdasági járművek tengelykapcsolóinak és lengéscsillapítóinak. Számos neves járműgyártó partnere.

További információk:
www.zf-trading.com/brand_sachs_gb

Lemförder International AG & CO.KG.

futóműalkatrészek
| Az 1948-ban Bremenshavenben alapított Lemförder piacvezető és első beszállító számos neves gépjárműgyártónál a futóműalkatrészek piacán.

További információk:
www.zf-trading.com/brand_lem_gb