Partnerek

alkatrészbeszerzés

nálunk a megbízhatóság az első!

Alkatrész ellátást, beszerzést szerződéses keretek közt a magyarországi piacon jelenlévő elsődleges alkatrész értékesítői,nagykereskedelmi üzleteken, valamint a márkaképviseleteken keresztül oldjuk meg.

 

Bosch autóalkatrészek

Kiváló minőségű pótalkatrészek az Ön autójához!

Az 1886-ben alapított stuttgarti székhelyű Robert Bosch Gmbh a világ egyik legjelentősebb dieseltechnikával és autóvillamossággal foglalkozó cége. Világszerte 270 gyáregységgel és 261 300 dolgozóval élenjárnak a globális termelésmegosztásban és a műszaki fejlesztésekben.

légfék szerelvények

 Az 1869-ben Westinghouse Company-ként alapított cég mára a világ piacvezető fejlesztője, előállítója és első gyári beszállítója a világ haszongépjármű piacának. Számos neves járműgyártó a Wabcoval együttműködve fejleszti új elektronikus légfékrendszereit, mint pl. az EBS, vagy az ECAS szintszabályzó rendszer.

Légfék szerelvények

Az 1905-ben alapított cég az egyik legnagyobb jármű-levegőrendszer fejlesztő, előállító és forgalmazó a világon. Számos jelentős gépjárműgyártó első gyári beszállítója.

 

2020. márciusa óta vagyunk VDL busz szervizpartner.

VDO TAchográfok

A tachográf készülékek szakértője

1991-ben alakult a VDO-Kienzle magyarországi vezérképviseleteként. A VDO Kienzle átszerveződésével ezt az üzleti csoportot jelenleg Continental Automotive GmbH-nak hívják, amely működését, elveit, és termékeit tekintve nem változott az elmúlt évtizedek során.

 

Delphi alkatrészek

Az Angol Delphi termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Nagyon széles autóalkatrész palettával rendelkezik, mint pld: klíma alkatrészek, szűrők, fékbetét, féktárcsa, fékpofa, fék és kuplung hidraulika, gömbfejek, stb. Európában a legnagyobb gyártók közé tartozik. A Delphi lengéscsillapítói megfelelnek a BER 1400/2002 szabványnak. A Delphi fékalkatrészek rendkívül versenyképes áron vannak forgalomban. Középkategóriás termék.

Meritor autóalkatrészek

A „Meritor European Aftermarket” üzletág teherautókhoz, pótkocsikhoz, buszokhoz, és kishaszon-gépjárművekhez szállít alkatrészeket, Meritor® és Trucktechnik® márkajelzéssel. Az összes terméket vagy első gyári beszállítási minőségben, vagy ezzel egyenértékű Meritor® specifikációban gyártja, és ennek megfelelően is garantálja.

Beral

fékbetétek, fékkopásjelzők

Az 1942-ben alapított Beral márka a Federal-Mogul SA konszern fékbetét és féktartozék gyártó prémiumgyártmánya. Számos neves európai haszongépjárműnek gyári beszállítója. Utópiacon értékesített termékei is a legkifogástalanabb gyári minőséget képviselik.

Contitech

légrugók, ékszíjak

A Hannoveri székhelyű ContiTechLuftfedersysteme GmbH Európában piacvezető, a világpiacon a második légrugó előállító és forgalmazó. Világszerte számos gyáregységgel rendelkezik. Számos európai és amerikai neves járműgyártó beszállítója.

DelcoRemy

önindítók, generátorok

A 76 éves múltra visszatekintő cég a General Motors léányvállalata és beszállítójaként jött létre. 2004-ben Remy International Inc.-re változtatta a nevét és függetlenedett a G.M.-től. Ma világszerte több mint 6000 dolgozóval látja el a gyártási és forgalmazási feladatokat.

ElringKlinger

tömítések

A világ egyik legjelentősebb tömítés, tömítéskészlet és szimmering gyártója, a világ több mint 140 országában elérhetőek a termékei. Első gyári beszállítója számos neves gépkocsigyártónak, pl.: - a teljesség igénye nélkül - a Mercedes-Benznek, a Volkswagennek, vagy akár a Ssangyongnak.

FTE Automotive

fék- és tengelykapcsoló hidraulika

A 60 éves FAG-FTE piacvezető a közúti járművek és munkagépek hidraulikus fék- és tengelykapcsoló-működtető berendezéseinek előállításában és forgalmazásában.

Haldex AB

fékkarok, légfékszerelvények

1985-ben jött létre három jelentős svéd cég (Haldex, Garphyttan, és a Hesselman) egyesülésekor.Gépjárművek légfékrendszereinek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.Számos neves járműgyártó első beszállítója.

Nissens A/S

vízhűtők, klímahűtők, töltőlevegő hűtők

A dániai Horsensban működő gépjármű hűtési rendszerek elemeinek gyártásával foglalkozó cég számos neves járműgyártó beszállítója.

Rockinger

vonószerkezetek

Az 1875-ben Johann Rockinger által alapított cég a Jost Group része. Számos neves járműgyártó első gyári beszállítója. Vonófejeket, nyeregszerkezeteket és azok alkatrészeit állítja elő világszínvonalon.

SABO

lengéscsillapítók

Közel 30 éve foglalkoznak az olaszországi Vicchio del Mugelloban lengéscsillapítók előállításával. Több mint 1000 különböző terméket gyártanak, széles palettáját kínálva ezáltal a kiváló ár-érték arányú csillapítóknak.

SKF

csapágyak

Az SKF a világ piacvezető csapágy és gördülőelem előállító vállalatcsoportja. A világ 70 országában saját értékesítési hálózata van. Rendelkezik ISO 14001, ISO 9000 és QS 9000 minősítéssel.

tengelykapcsolók, lengéscsillapítók

A ZF csoport tagjaként a SACHS piacvezető fejlesztője és előállítója és első beszállítója a közúti és mezőgazdasági járművek tengelykapcsolóinak és lengéscsillapítóinak. Számos neves járműgyártó partnere.

futóműalkatrészek

Az 1948-ban Bremenshavenben alapított Lemförder piacvezető és első beszállító számos neves gépjárműgyártónál a futóműalkatrészek piacán.