Rólunk

A Bus & Truck szervíz

Minőség és szakértelem

Igyekszünk minden tekintetben a legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek a haszongépjárművek szervizelése, karbantartása és javítása során. Térjen be hozzánk bizalommal!

Szakértelem

Minőség

Megbízhatóság

Cégünk anyavállalata, és cégcsoportunk alapító, legrégebbi tagja a tatai székhelyű Perfekt Motorfelújítás Kft. a családi tradíciókat követve lett hazánk egyik legnagyobb motorfelújító vállalkozása. Az évtizedekkel ezelőtt elkezdett felújítási tevékenység az 1990-es években indult rohamos növekedésnek, úgy hogy a 3. generáció óta családi tulajdonban lévő vállalkozás mára az ipari, valamint járműmotorok elismert felújítója legyen, többek között olyan állandó ügyfelekkel, mint a BKV Zrt. és a Volán társaságok többsége.

A folyamatos és fenntartható fejlődést szem előtt tartva, fokozatosan jött létre cégcsoportunk, melynek közelmúltban alapított tagja a Bus & Truck Terminál Kft., mely természetes kiegészítése a cégcsoport már meglévő tagjainak: teherautó és munkagép javítási kapacitásával nemcsak a társcégeink, hanem a helyi multi-ipari, közép- és kis vállalkozások haszonjárműveire és munkagépeire, vagy akár személyautóira vonatkozólag a mindenkori elvárásoknak megfelelő, minőségi és szakszerű karbantartási és javítási megoldást nyújt.

Fő tevékenységi körünk tehát a (haszon) gépjárművek és munkagépek javítása, karbantartása és szervizelése, alkatrészek és jármű tartozékok értékesítése megrendelőink igénye és a technológiai előírások szerint. Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal, valamint nagy- és több típusra kiterjedő ismerettel rendelkeznek a (haszon) jármű javítás, karbantartás területén.

2017-ben új kamion mosó csarnokkal bővültünk, ezzel is szélesítve szolgáltatásaink körét.

Bus & Truck Terminál Kft.
Pénzügyileg stabil vállalkozás a Bisnode minősítése alapján

Szervezetünk eredményes és hatékony munkájának érdekében kiemelkedően fontosnak tekintjük az ISO 9000:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését.

Ezzel összhangban a szervezet
MINŐSÉGPOLITIKÁJÁT
az alábbiakban fogalmazom meg:

Fő célunk, egy olyan szerviz üzemeltetése, mely biztosítani tudja a jelenlegi és jövőbeni megrendelőink (vevőink) megelégedettségét, kifogástalanul működő, versenyképes szolgáltatásaink időben történő teljesítésével.

A már meglévő szolgáltatásaink további ápolása mellett új piaci lehetőségek kialakítására törekszünk a motorblokkok felújítás területén.

A változó gépjárműtípusok következtében létrejövő új igények szoros követése érdekében a társaság minden partnerével folyamatos, regisztrált kapcsolatot tart fenn.

A beszerzései politikánkban előnybe részesítjük az eredeti gyári alkatrészeket, az után gyártott alkatrészeknél a közlekedésbiztonsági előírásokat és a vevői igényeket együttesen vesszük figyelembe.

Beszállítóinkkal kiszámítható és stabil együttműködésre törekszünk.

Partnereink számára biztosítjuk a magas színvonalú munkavégzést, az elvégzett munkáért a garanciális vállalást, a kiszámítható, tartós együttműködést feltételező árpolitikát.

A meghibásodott járművek mentéséről rövid időn belül intézkedünk.

Minden partnerünkkel kölcsönös, elégedettségen nyugvó, hosszú távú korrekt kapcsolatot igyekszünk kialakítani, szolgáltatásunk folyamatos fejlesztéséhez rendszeresen kikérjük véleményét.

Szerviz tevékenységünk minőség megőrzés érdekében folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük a társaság gép- és műszerparkját és gondoskodunk munkatársaink rendszeres továbbképzéséről.

Jelmondatunk:           

Minőség a biztonság kulcsa

A B&T Terminál Kft. vezetése elkötelezte magát a szerviz szolgáltatások minőségének megőrzése és folyamatos javítása mellett, s ugyanezt elvárja minden munkatársától.

Az alábbi gombon megnézheti és lementheti tanúsítványunkat.

Eredményeink

2021

VDL busz Szervizpartner; SAF szervizpartner

2019

DPF tisztító berendezés beszerzése, beüzemelés

2018

Aranyfokozatú Wabco szervizpartner

2017

Új kamion mosó csarnok, telephely parkoló bővítéssel

2014

Vizsgasori csarnok a fődarab felújító résszel, valamint a munkafelvétel.

Galéria